Financieel

Finadwin is een financieel pakket waarmee u op een eenvoudige en transparante manier uw boekhouding kan voeren. U kan het losstaand gebruiken of samen met onze andere (logistieke) pakketten. Verregaande integratie (= automatische boekingen) is mogelijk, waardoor u de manuele ingave kan beperken. 
Alles kan: het voeren van de boekhouding van een kleine onderneming of meer complexe boekhoudingen van een multinational. Zelfs accountants zullen geen problemen ondervinden bij het onderhouden van hun uiteenlopende dossiers.

Betrouwbaarheid is essentieel. Daarom worden alle onderdelen doorlopend aan tests onderworpen om optimale stabiliteit te garanderen. Zelfs bij een stroomuitval tijdens de ingave van een boeking, bent u niets kwijt! Finadwin zorgt voor een regelmatige “backup” tijdens het boeken.

Finadwin bestaat uit de basismodule en diverse extra modules, welke niet in de basis werden verweven maar aan de basis toegevoegd. Deze modulaire opbouw laat toe het pakket te optimaliseren voor uw specifieke bedrijfssituatie.

Contacteer ons voor vrijblijvende informatie.