Groothandel

In de fashionbranche draait alles om collecties.  Iedere medewerker, leverancier en partner, is een belangrijke schakel in het proces om de collectie zo snel mogelijk en kostenefficiënt beschikbaar te stellen voor klanten.

Om hierin succesvol te zijn, is het van essentieel belang om met de juiste ERP software te werken.

De Gencom ERP software Fashion-, Shoe- en Sportplus zorgt voor het optimaal beheer van uw organisatie en een efficiënte samenwerking met uw leveranciers, partners en klanten, waardoor u snelle en juiste beslissingen kunt nemen.

De doelstelling is eenvoudig: met slimme en moderne technologieën mensen in ondernemingen voorzien van het inzicht dat ze nodig hebben om hun werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren en hen zo op deze manier in staat stellen om met hun bedrijf superieure resultaten te boeken.

In de praktijk wordt dat vaak belemmerd doordat verschillende afdelingen met systemen werken die niet met mekaar verbonden zijn. Gevolg: dubbele data, en daardoor soms meerdere versies van 'de waarheid'. De ERP software van Gencom elimineert deze obstakels door informatie, processen en mensen met elkaar te verbinden.

Iedere functie die een werknemer vervult is anders, met andere taken, verantwoordelijkheden en andere informatiebehoeften.  Onze oplossing voorziet iedere werknemer van exact de juiste informatie die nodig is voor zijn of haar specifieke functie.  Hierdoor wordt iedere werknemer optimaal ondersteund in zijn of haar specifieke rol in het bedrijf.  Daarmee wordt de persoonlijke efficiëntie en productie verhoogd en levert iedere werknemer steeds een optimale bijdrage aan het geheel.

De Gencom ERP toepassing is daarmee het strategisch middel bij uitstek om uw zakelijke doelstellingen te behalen.

Wenst u meer te weten over onze mogelijkheden voor de groothandel?

Contacteer ons voor vrijblijvende informatie.