Samenwerking tussen GENCOM en STOCKBASE

Gencom is partner geworden van Stockbase.

Stockbase is één van de grootste aanbieders in het leveren van technologie om de samenwerking tussen retailers en merken beter te laten presteren door voorraden en afbeeldingen te delen via (instore) webshops enerzijds en om van daar uit de retailer ook de mogelijkheid te geven dadelijk bestellingen te plaatsen bij u, als leverancier.

Gencom heeft de samenwerking aangegaan om samen met Stockbase deze dienstverlening aan te bieden aan haar klanten.

Wat is Stockbase?
Het platform Stockbase verbindt retailers en leveranciers (merken) als ketenpartners met elkaar. Enerzijds door informatie over voorraadbeschikbaarheid centraal vast te leggen en anderzijds door gegevensuitwisseling te faciliteren via één transparante gebruikersinterface.

Met behulp van Stockbase kunnen retailers hun online conversie optimaliseren, nee-verkopen minimaliseren en assortiment verrijken. Leveranciers vergroten met Stockbase hun afzetmogelijkheden en omzetkansen.

Meer informatie over Stockbase: stockbase.nl

Waarvoor zorgt Gencom?

Wij zorgen  voor :

- de mogelijkheid voor aanlevering van uw producten met voorraden en afbeeldingen aan Stockbase.

- de mogelijkheid voor het binnenhalen van orders die door de retailers werden ingegeven in Stockbase

- een optimale integratie in de setup om deze data op regelmatige tijdstippen uit te wisselen

 

Ook Creamoda, de federatie voor de Belgische kledingfabrikanten en modemerken, en Mode Unie, de federatie voor de modeboetieken, hebben nu “Stockbase” als oplossing voor toekomstige uitdagingen voor de fysieke retail omarmd en dit na toetsing aan modemerken en retailers.

Beide verenigingen hebben tot doel de kansen voor de zelfstandige modedetailhandelszaken te optimaliseren.

 

Wenst u deze mogelijkheden ook te gebruiken in uw omgeving, aarzel dan niet en neem contact op met het Gencom Salesteam, telefonisch op het nummer +32.11.450.550 of via email sales@gencom.be.

 

Blogcategorie: