Samenwerking tussen GENCOM en JOOR

Begin 2017 is via de gezamelijke klantenkring een samenwerking tot stand gekomen tussen ‘Gencom’ enerzijds en ‘Joor’ uit Parijs, anderzijds.

Joor werkt samen met een 1500-tal kledingmerken, waar ze gebruik maken van hun zelf gemaakte platform om orders te registreren tijdens showrooms. Ze zorgen tegelijkertijd voor eigen salesreports, om daarna de orders te exporteren naar het klant-eigen ERP pakket, in dit geval ‘Gencom Plusmaker’.

Wat is de werkwijze:

  • Tijdens de voororderfase is het de bedoeling dat, na het vastleggen van de collectie, de modellen en artikelen met alle nodige info en prijzen, tesamen met de klantinformatie worden overgezet via flatfiles (in csv-formaat) naar het Joor systeem. Dit kan de gebruiker desgewenst meerdere malen uitvoeren.
  • Deze data wordt tesamen met de nodige beeldinformatie ter beschikking gesteld voor de klanten op een tablet (of andere apparatuur). Tijdens de show, of nadien, zullen de salesmensen en hun klanten dadelijk de gewenste bestellingen kunnen plaatsen, eventueel in eerste instantie zonder aantallen, om deze in een latere fase in te geven met aantallen.
  • De Plusmakergebruikers kunnen de ingevoerde orders op zelfgewenste tijdstippen ophalen om ze te importeren in het Gencom ERP-systeem “Plusmaker”.

Voor de te exporteren de data, zullen onze specialisten uw data in Plusmaker analyseren, om deze te integreren in de flatflies die aangeleverd worden aan Joor.

U vindt ook meer informatie op de website van Joor : https://jooraccess.com

Klik daar op de link “SEE HOW IT WORKS” om een demofilmpje te zien.

Blogcategorie: