NIEUWE KLANT: De Beyne

De Beyne is een schoenenleverancier die zich tot de professionele kleinhandelaar in België richt. Het bedrijf bezit een portofolio van een twintigtal merken die ze als agent of als invoerder vertegenwoordigt.
De Beyne stelt een waaier van merken in kinder-, dames- en herenschoenen voor. De merken bevinden zich in het middel en hoge segment en bieden modieuze en “basic”-producten die aan de behoeften van elke kleinhandelaar beantwoorden.
De Beyne ontwerpt elk seizoen verschillende collecties onder licentie of onder eigen merken die aan de bijzondere kenmerken en behoeften van de Belgische consumenten beantwoorden.
De Beyne biedt een verzorgde ontvangst, geïndividualiseerde raadgevingen en een professionele opvolging aan om de kleinhandelaar zo goed mogelijk te begeleiden in de keuze van zijn collecties. Voor wat de collecties betreft, zet het bedrijf zich in, creatieve en commerciële design, knowhow en de belofte om kwalitatieve producten en leveringen aan te bieden.

Vandaag zit de 4e generatie van de familie De Beyne aan het roer. Dhr Hervé De Beyne is nu sinds 8 jaar werkzaam in het bedrijf te Anderlecht als eigenaar en bedrijfsleider.

De Beyne koos voor GenCom als software partner. De Plusmaker applicatie (groothandel) zal het bedrijf ondersteunen in haar verdere groei.

http://www.debeyne.be

Blogcategorie: