BREAKING NEWS OP POS GEBIED! - CUSTOMER DESIGN POSSIBLE

Ontwerp uw eigen design POS terminal

In een wereld waarin het onderscheidend vermogen van uw onderneming een steeds belangrijkere rol speelt, wordt een nieuwe, belangrijke, historische stap gezet. GENCOM maakt het namelijk mogelijk om uw FEC AerPOS Point of Sale terminal van een unieke print te voorzien. Deze feature geldt voor de gehele AerPOS serie, 15" of 17", ongeacht welke processor of touch technologie. Uw eigen Custom Design POS terminal! Of dat nu is in de clubkleuren van uw favoriete voetbalclub, een wortelnoten houten uitvoering of een jeansvariant. GENCOM makes it POSsible! Bent u geïnteresseerd, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een nostalgische uitstraling die naadloos past in het design van het interieur of gewoon omdat je het mooi vindt. Deze wortelnoten houten POS terminal geeft iedere check out een unieke look en feel. Voor de afwerking van deze AerPOS is bewust voor een hoogglans variant gekozen. Hierdoor wordt de houtnerf structuur benadrukt, zorgt deze laklaag voor een hoogwaardige uitstraling en is het ook nog eens zeer duurzaam. Om de hele POS configuratie in harmonie te houden, kunnen wij de periferie ook in dezelfde structuur laten uitvoeren.

De AerPOS in een jeans look en feel is de meest exclusieve uitvoering die je maar kunt bedenken. De structuur van denim is door zijn zijdeglans afwerking niet van echt te onderscheiden en de slijtage plekken in de denim stof zijn handmatig met "airbrush" aangebracht. Zelfs de stiknaden van een jeans zijn op de POS terminal zichtbaar.

Deze AerPOS is werkelijk een lust voor het oog en past uitstekend in retail omgevingen waar jeans en andere vrijetijds kleding worden verkocht. 

Blogcategorie: